Bedrijfshulpverzekering

Omdat ons hart bij de land- en tuinbouw ligt, maar ook omdat daar onze roots liggen, bieden wij een unieke bedrijfshulpverzekering aan. Zelfstandige land- en tuinbouwers en tuinaannemers kunnen zich indekken tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of overlijden. Onze equipe vaste bedrijfsverzorgers zorgt ervoor dat het werk op uw bedrijf piekfijn wordt geregeld, bovendien aan een laag tarief.

 

Download hier onze brochure

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Meer opties binnen ons aanbod

Onze verzekering

Niemand houdt graag rekening met een ongeval of een onverwacht overlijden.
Maar wat als het je overkomt? Wat betekent dat dan voor uw bedrijf?

Misschien heb je wel veel vrienden of een grote familie die het werk dan wel zullen komen doen? De opgroeiende kinderen kunnen misschien best even niet naar school gaan om thuis te kunnen klussen?

Uw garantie

  1. Wij zorgen ervoor dat uiterlijk binnen de twee werkdagen na aanvang van de ongeschiktheid of na een overlijden, een ervaren bedrijfsverzorger (m/v) op uw bedrijf aanwezig is om de afgesproken dagelijkse taken op uw bedrijf deskundig uit te voeren.
     
  2. Onze vaste bedrijfsverzorgers komen haast zonder uitzondering uit de land- of tuinbouw en kennen hun stiel. Met hun zelfstandigen-spirit nemen zij uw bedrijf even over, tot u zelf weer aan de slag kunt. Wij garanderen bovendien dat ze alle courante taken op uw bedrijf zelfstandig kunnen uitvoeren.

Nu ook voor tuinaannemers

Naast de land- en tuinbouwbedrijven die wij al gedurende decennia bijstaan, richten wij ons nu naar de tuinaannemers. Veel van deze ondernemingen worden kwetsbaar op een ogenblik dat zij één of twee werknemers aan het werk hebben. Wanneer dan één van de werknemers ziek valt, dreigt al vlug een enorme vertraging in de planning en bij de oplevering van projecten. Ook aan de tuinaannemers bieden wij nu de kans om medewerkers bij ons te verzekeren.

Kiezen voor de bedrijfshulpverzekering?

Redenen te over om te kiezen voor de bedrijfshulpverzekering!

  1. Je stelt je bedrijf veilig voor de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of overlijden.
  2. Je bespaart je naasten een heleboel extra werk.
  3. Een ervaren en gespecialiseerde werkkracht neemt jouw werk meteen over.
  4. Een foutje van onze bedrijfsverzorger met schade tot gevolg, wordt vergoed.
  5. Je betaalt een verlaagd tarief.
  6. Facturen en lidgeld zijn fiscaal aftrekbaar

Onze consulent maakt graag even tijd voor u om deze voordelen met u te bespreken.

Sociale dimensie

Al meer dan 40 jaar blijkt uit de praktijk dat arbeidsongeschiktheid of overlijden van de bedrijfsleiders kan leiden tot enorme verliezen voor een land- of tuinbouwbedrijf. Om deze reden ondersteunen Vlaanderen en alle Vlaamse Provincies onze hulpverlening wanneer onze leden nood hebben aan vervanghulp.

Wij staan wellicht niet genoeg stil wat de gevolgen zijn voor het bedrijf wanneer een van de bedrijfsleiders te kampen heeft met een langdurige arbeidsongeschiktheid of overlijdt.
Wij weten helaas maar al te goed wat het gevolg kan zijn:

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Veel ervaring opdoen!

Pieter Van Looveren is al de vierde generatie op een familiaal melkveebedrijf in Wuustwezel. Hij is 23 jaar oud, intussen al bijna 5 jaar aan de slag als bedrijfsverzorger en daardoor al een schat aan ervaring rijker.

 

Bedrijfshulpverzekering

Stijn, 10 jaar bedrijfsverzorger

Stijn Turrekens uit Ursel is rundveespecialist en is gepassioneerd door de fokkerij. Hij is ook een vlotte kerel en een boeiend verteller. Stijn is 28 jaar en hij is nu al 10 jaar bij WERKERS aan de slag als bedrijfsverzorger in Oost- en West-Vlaanderen.

Bedrijfshulpverzekering
HR Consultant

WERKEN BIJ WERKERS?

WERKERS staat niet stil!

 

Voor onze afdeling WERKERS in uitzenden zijn we op zoek naar 2 HR consultants om ons kantoor in  Lier te versterken.

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
HR Services
Uitzendarbeid

Onderhoudsvergoeding voor werkkledij in de tuinbouwsector

Op 13/11/2019 werd er in het Paritair Comité voor de tuinbouw een nieuwe CAO afgesloten inzake werkkledij (nr. 155832/CO/145). De vraag die steeds weer opduikt is of er een vergoeding moet betaald worden voor werkkledij. We informeren u over de belangrijkste bepalingen in deze nieuwe CAO.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Wees paraat voor de flitsactie van de SIOD!

De Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (SIOD) heeft in haar Actieplan voor 2020 een aantal “flitsacties” aangekondigd door de sociale inspectiediensten. Die flitsacties hebben voornamelijk een informatief en preventief karakter.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid