Onze verzekering

Bedrijfshulpverzekering WERKERS

Niemand houdt graag rekening met een ongeval of een onverwacht overlijden.
Maar wat als het je overkomt? Wat betekent dat dan voor uw bedrijf?

Misschien heb je wel veel vrienden of een grote familie die het werk dan wel zullen komen doen? De opgroeiende kinderen kunnen misschien best even niet naar school gaan om thuis te kunnen klussen?

Of biedt het misschien toch meer zekerheid voor uw bedrijf om te kunnen terugvallen op een betrouwbare partner die al sinds 1967 ervaring heeft om bedrijfsleiders te vervangen en ervoor te zorgen dat op het bedrijf alles zijn normale gang kan gaan?

Jaarlijks betaalt u een lidgeld dat afhankelijk is van het aantal uren dat jouw bedrijf in geval van nood, nodig heeft.

En ja, u kunt uw bedrijf met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
Sinds 1980 bouwen wij aan een groep geschoolde en ervaren medewerkers. Deze bedrijfsverzorgers komen haast allemaal uit de land- en tuinbouwsector. Voor elke groene sector hebben wij gespecialiseerde vakmensen die het werk van de bedrijfsleiders onmiddellijk kunnen overnemen.

  • Onze dienstverlening is ontstaan uit de land en tuinbouw zelf.
  • In geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden, ontvang je geen geld maar gespecialiseerde hulp op maat van uw bedrijf.
  • Er is maar één telefoontje nodig om binnen de kortste keren geholpen te worden.

Onze consulent maakt graag even tijd voor u om onze bedrijfshulpverzekering grondiger toe te lichten of uw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina