Uw garantie

 1. Wij zorgen ervoor dat uiterlijk binnen de twee werkdagen na aanvang van de ongeschiktheid of na een overlijden, een ervaren bedrijfsverzorger (m/v) op uw bedrijf aanwezig is om de afgesproken dagelijkse taken op uw bedrijf deskundig uit te voeren.
   
 2. Onze vaste bedrijfsverzorgers komen haast zonder uitzondering uit de land- of tuinbouw en kennen hun stiel. Met hun zelfstandigen-spirit nemen zij uw bedrijf even over, tot u zelf weer aan de slag kunt. Wij garanderen bovendien dat ze alle courante taken op uw bedrijf zelfstandig kunnen uitvoeren.
   
 3. Als lid heeft u de zekerheid dat uw bedrijf per hulpreden gedurende een kalenderjaar hulp kan krijgen aan een verlaagd tarief.
   
 4. Heeft u na deze periode nog hulp nodig? Geen probleem, de hulp is nog steeds gegarandeerd, zij het aan een aangepast tarief.
   
 5. Belangrijk om weten is wij ons zeer goed hebben verzekerd voor elke schade die voortvloeit uit een professionele fout van onze medewerkers.
   
 6. Het lidgeld en de facturen zijn fiscaal aftrekbaar ook binnen fiscale barema’s.
   
 7. Tot slot kunt op basis van deze verzekering ook hulp krijgen omwille van vakantie, familiale gebeurtenissen, opleiding. De aanleiding voor een hulpvraag hoeft dus niet steeds dramatisch te zijn!

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina