Artikel

Zomertijd

Herinnering: De zomertijd begint dit weekend!​

 

We willen je graag herinneren dat de zomertijd binnenkort van start gaat. In de nacht van zaterdag 30/3/2024 op zondag 31/3/2024, wordt de klok een uur vooruitgezet. Dit betekent dat de klok van 02:00 uur naar 03:00 uur wordt verzet.

 

Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten:

 

Werkrooster en tijdsregistratie:

Controleer of je volgende shift begint op de aangepaste tijd. De verschuiving naar het zomeruur kan invloed hebben op je werktijden. Zorg ervoor dat je je bewust bent van het uurverschil en dat je je werktijden correct noteert in het systeem voor tijdregistratie.

 

Persoonlijke planning:

Vergeet niet om ook je persoonlijke planning aan te passen aan de nieuwe tijd, zodat je op tijd op het werk verschijnt.

 

Aanpassing van verlichting:

Hoewel het 's avonds langer licht blijft, kunnen de ochtenden nog steeds donker zijn. Denk eraan om de voertuigverlichting aan te passen aan de veranderende lichtomstandigheden. Gebruik je koplampen overdag voor een betere zichtbaarheid. Neem je de fiets of het openbaar vervoer, draag dan opvallende kledij of een fluo-hesje.

 

Toename van verkeer:

Als gevolg van mensen die profiteren van het langere daglicht is er mogelijke toename van verkeer op de weg. Wees extra alert en defensief in het verkeer, vooral tijdens spitsuren en op drukke wegen.

 

Vermoeidheid achter het stuur:

Vooral in de dagen direct na de overgang naar het zomeruur is het belangrijk om goed uitgerust te zijn tijdens het rijden. Het verliezen van een uur slaap kan leiden tot vermoeidheid, wat de alertheid achter het stuur kan verminderen. Neem voldoende rust voordat je gaat rijden.

 

Met deze aandachtspunten willen we ervoor zorgen dat deze overgang soepel verloopt voor iedereen en hopen we bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Samen helpen wij ongelukken en incidenten te voorkomen.

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Veel ervaring opdoen!

Pieter Van Looveren is al de vierde generatie op een familiaal melkveebedrijf in Wuustwezel. Hij is 23 jaar oud, intussen al bijna 5 jaar aan de slag als bedrijfsverzorger en daardoor al een schat aan ervaring rijker.

 

Bedrijfshulpverzekering

Stijn, 10 jaar bedrijfsverzorger

Stijn Turrekens uit Ursel is rundveespecialist en is gepassioneerd door de fokkerij. Hij is ook een vlotte kerel en een boeiend verteller. Stijn is 28 jaar en hij is nu al 10 jaar bij WERKERS aan de slag als bedrijfsverzorger in Oost- en West-Vlaanderen.

Bedrijfshulpverzekering

Wees aandachtig voor teken en tekenbeten!

Belangrijke aandachtspunten rond teken en tekenbeten voor land- en tuinbouwarbeiders

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Lonen groene sectoren

NIEUWE BEDRAGEN VANAF  1/1/2024

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Onderhoudsvergoeding voor werkkledij

ALGEMENE REGEL

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid