Artikel

UITBREIDING FLEXI-JOBS 2024

Zullen flexi-jobs in de land- en tuinbouw vanaf januari 2024 mogelijk zijn?

In het kader van de begrotingsmaatregelen heeft de federale regering beslist om het systeem van de flexi-jobs uit te breiden naar de Land- en tuinbouw, aannemers van land- en tuinbouwwerken en loonsproeiers: Paritair comité voor de landbouw (PC 144), Paritair comité voor de tuinbouw (PC 145) en Paritair comité voor de ondernemingen van technische land- en tuinbouwwerken (PC 132);

In deze sectoren kunnen de sociale partners wel via een sectorale CAO overeenkomen om geen flexi-jobs toe te laten (d.i. het opt-out principe). Voor een stand van zaken inzake de sectorale onderhandelingen verwijzen wij door naar de sociale partners van uw sector, daar wij hier geen betrokken partij zijn.

Zodra wij op de hoogte worden gebracht van het definitieve wettelijke kader, zullen wij hierover communiceren op onze website.

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Nieuwe talenten ontdekken via uitzendarbeid

De firma Agripom/Warnez is gespecialiseerd in het telen, wassen, uitlezen en verpakken van aardappelen, voornamelijk voor de horeca en grootdistributie met onder andere Carrefour, Delhaize en Lidl als voornaamste klanten.

HR Services
Uitzendarbeid

Vlaamse Jobbonus

HR Services
Uitzendarbeid

Koopkrachtpremie

KB van 23/4/2023

HR Services
Uitzendarbeid

Onderhoudsvergoeding voor werkkledij

ALGEMENE REGEL

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid