Artikel

STUDENTEN - BERICHT AAN ONZE KLANTEN

DE ZOMER GOED VOORBEREID STARTEN

OP ZOEK NAAR JOBSTUDENTEN? CONTACTEER ONS TIJDIG!

De zomer is in zicht. Traditiegetrouw worden studenten in de zomervakantie vaak ingeschakeld om arbeidspieken op te vangen of om vaste werknemers die met vakantie gaan te vervangen.

De tewerkstelling van studenten is een complexe zaak door de veelheid aan extra administratieve verplichtingen en beschermende maatregelen. Waarom deze klus dan niet uitbesteden?

 

CONTACTEER ONS NU

Onze collega’s in de kantoren staan paraat! Voor het rekruteren, selecteren en aanwerven van jobstudenten, vragen wij om ons tijdig te contacteren.

Start binnenkort het seizoen op uw bedrijf? Neem dan NU contact op met ons. Zo bent u er zeker van dat we tijdig uw vraag om personeel kunnen behandelen. Alle info over onze diensten vindt u op onze website.

WACHT NIET TOT HET TE LAAT IS EN CONTACTEER NU EEN VAN ONZE KANTOREN.

 

VOORWAARDEN

Uiteraard, om te kunnen genieten van de gunstige studentenregeling is het belangrijk om alle regels rond studentenarbeid te respecteren. Zo kan een student bijvoorbeeld niet fulltime gaan werken tijdens het schooljaar. Er moet nog steeds rekening gehouden worden met de uren waarop de student normaal op school wordt verwacht.

Het correct afsluiten van een studentenovereenkomst is een cruciale eerste stap. Ook dient de student steeds een kopie van het arbeidsreglement te ontvangen, zowel van het uitzendbureau als van het inlenend bedrijf. Bovendien geniet een student een bijzondere bescherming voor wat betreft bescherming en preventie op het werk. Tenslotte moet de Dimona-aangifte steeds tijdig uitgevoerd worden.

Alle nuttige informatie over studentenwetgeving kan je HIER terugvinden!

 

600 UREN

Sinds 1 januari 2023 kunnen studenten gedurende 600 uren per kalenderjaar tewerkgesteld worden aan een voordelige RSZ-bijdrage: de werkgeversbijdrage bedraagt slechts 5,43%, de student zelf betaalt slechts 2,71% solidariteitsbijdrage. Meer info op de website van de RSZ.

Via Student@work is de student steeds op de hoogte van zijn/haar huidige contingent. Bovendien bevat deze website steeds de laatste nieuwsberichten over de regelgeving en maatregelen voor studenten. Hou deze website dus steeds in het oog!

 

Hebt u nog vragen en wil u dat wij u contacteren? Vul dan dit formulier in.

 

Wij wensen u en uw familie een heerlijke zomer!

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Nieuwe talenten ontdekken via uitzendarbeid

De firma Agripom/Warnez is gespecialiseerd in het telen, wassen, uitlezen en verpakken van aardappelen, voornamelijk voor de horeca en grootdistributie met onder andere Carrefour, Delhaize en Lidl als voornaamste klanten.

HR Services
Uitzendarbeid

Veilig onder weg naar het werk met de e-step of fiets!

De populariteit van elektrische steps en fietsen neemt de laatste jaren enorm toe. Ze zijn een snel en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele vervoermiddelen en worden steeds vaker gebruikt voor woon-werkverkeer.

HR Services
Uitzendarbeid
Werken als jobstudent

Aan de slag als jobstudent? Hou rekening met enkele belangrijke zaken!

Ga je binnenkort aan de slag voor WERKERS of heb je zin om binnenkort aan

HR Services
Uitzendarbeid

Zorg voor een correcte aansluiting bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk!

Het is verplicht om je aan te sluiten bij een externe dien

Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid