Artikel

NOOD AAN JOBSTUDENTEN TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES?

Jobstudenten

Wees goed voorbereid en contacteer ons tijdig!

WERKERS in uitzenden is uw partner bij het aanwerven van jobstudenten tijdens de schoolvakanties!

 

Bijna vakantie!?

Traditiegetrouw worden studenten tijdens de schoolvakanties vaak ingeschakeld om arbeidspieken op te vangen of om vaste werknemers die met vakantie gaan te vervangen. De tewerkstelling van studenten brengt echter veel extra administratieve verplichtingen en beschermende maatregelen met zich mee. Waarom deze klus niet uitbesteden?

Tijdens de schoolvakanties heeft uw bedrijf mogelijk extra ondersteuning nodig om de drukte op te vangen. Als uw vertrouwde uitzendpartner staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde jobstudenten die uw team kunnen versterken.

Bij WERKERS hebben we een pool van enthousiaste studenten die klaarstaan om aan de slag te gaan. Of het nu gaat om administratieve taken, klantenservice, logistiek of andere functies, wij hebben de juiste kandidaten beschikbaar.

U kunt bij ons ook terecht voor payrolling via WERKERS HR services. Hierbij nemen wij de volledige administratie over van de door u geselecteerde tijdelijke studenten. Wij zorgen voor een oplossing op maat, of het nu gaat om één of meerdere studenten. Meer info over regelgeving jobstudenten vindt u hier.

 

Voorwaarden

Om te kunnen genieten van de gunstige studentenregeling is het belangrijk om alle regels rond studentenarbeid te respecteren. Zo kan een student bijvoorbeeld niet fulltime gaan werken tijdens het schooljaar; er moet rekening gehouden worden met de uren waarop de student normaal op school wordt verwacht.

Het correct afsluiten van een studentenovereenkomst is een cruciale eerste stap. De student dient ook steeds een kopie van het arbeidsreglement te ontvangen, zowel van het uitzendbureau als van het inlenend bedrijf. Bovendien geniet een student een bijzondere bescherming op het gebied van veiligheid en preventie op het werk. Tenslotte moet de Dimona-aangifte steeds tijdig uitgevoerd worden. Alle nuttige informatie over de studentenwetgeving vindt u hier!

 

600 Uren

Sinds 1 januari 2023 kunnen studenten gedurende 600 uren per kalenderjaar tewerkgesteld worden aan een voordelige RSZ-bijdrage: de werkgeversbijdrage bedraagt slechts 5,43%, en de student zelf betaalt slechts 2,71% solidariteitsbijdrage. Meer info is te vinden op de website van de RSZ.

Via Student@work is de student steeds op de hoogte van zijn/haar huidige contingent. Deze website bevat ook de laatste nieuwsberichten over de regelgeving en maatregelen voor studenten. Hou deze website dus goed in de gaten!

 

Laten we samenwerken

Door met ons samen te werken, kunt u profiteren van:

  • Snelle en efficiënte werving: Wij nemen het wervingsproces uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
  • Flexibiliteit: U bepaalt zelf hoeveel en wanneer u extra personeel nodig heeft, zonder langdurige verplichtingen.
  • Kwaliteit: Wij screenen en selecteren onze kandidaten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uw specifieke vereisten en verwachtingen.
  • Gemak: Wij nemen alle arbeidsadministratie over, waardoor u zich kunt focussen op uw bedrijf.

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen en welke vacatures u wilt invullen. Wij staan klaar om uw behoeften te bespreken en een oplossing op maat te bieden.

 

Hebt u nog vragen? Contacteer ons tijdig!

Onze collega’s in de kantoren staan paraat! Voor het rekruteren, selecteren en aanwerven van jobstudenten vragen wij u om ons tijdig te contacteren. Start binnenkort het seizoen op uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op. Zo bent u er zeker van dat we tijdig uw vraag om personeel kunnen behandelen. Alle informatie over onze diensten vindt u op onze website.

Neem vandaag nog contact op met uw kantoor en laat ons uw vacatures voor de schoolvakanties invullen. Zelf niet op zoek naar jobstudenten, maar kent u iemand uit uw omgeving met interesse? Geef de informatie gerust door aan kennissen, vrienden en familie.

Wacht niet tot het te laat is en contacteer tijdig een van onze kantoren.

Wilt u dat wij u contacteren? Vul dan dit formulier in of mail naar hoofdkantoor@werkers.be.

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Nieuwe talenten ontdekken via uitzendarbeid

De firma Agripom/Warnez is gespecialiseerd in het telen, wassen, uitlezen en verpakken van aardappelen, voornamelijk voor de horeca en grootdistributie met onder andere Carrefour, Delhaize en Lidl als voornaamste klanten.

HR Services
Uitzendarbeid
Warm weer? Laat uw werknemers voldoende drinken.

VEILIG WERKEN BIJ HOGE TEMPERATUREN

Voorbereid de Zomer in

Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Wees aandachtig voor teken en tekenbeten!

Belangrijke aandachtspunten rond teken en tekenbeten voor land- en tuinbouwarbeiders

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
Werken als jobstudent

Aan de slag als jobstudent? Hou rekening met enkele belangrijke zaken!

Ga je binnenkort aan de slag voor WERKERS of heb je zin om binnenkort aan

HR Services
Uitzendarbeid