Artikel

Doorlopende vacature: LANDBOUWHELPER

WERKERS is steeds op zoek naar nieuw (landbouw)-talent!! Ben jij kandidaat? Lees dan zeker verder!

 

DOORLOPENDE VACATURE:

LANDBOUWHELPER MELKVEE- EN VARKENSHOUDERIJ
provincies Oost- & West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg


Functie:

Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de melkvee- en varkenshouderij in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) er door omstandigheden even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden,neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot jouw takenpakket. Je voert de werkzaamheden altijd zelfstandig uit.


Profiel:

Je hebt bij voorkeur een agrarische opleiding genoten en beschikt over praktijkervaring en/of basiskennis van het reilen en zeilen op een landbouwbedrijf. Plichtbewust als je bent, zorg je ervoor dat onze leden zich geen zorgen hoeven te maken over jouw werk.
De sector kennend, weet je dat je enige flexibiliteit in je werkuren kan verwachten. Je woont in de provincie Oost- of West-Vlaanderen.


Aanbod:

Onmiddellijke indiensttreding (vast contract), voltijds/deeltijds i.f.v jouw beschikbaarheid. Degelijke verloning volgens barema’s van het PC 144 voor landbouw. Bedrijfswagen, onkostenvergoeding, eco-checques, werkkledij en PBM’s. Grote zelfstandigheid, veel kansen tot ontplooiing en opleiding.


Interesse?

Stuur je cv naar WERKERS, Diestsevest 40, 3000 Leuven, bedrijfshulp@werkers.be - Voor bijkomende jobinfo kan je altijd terecht op het nummer 016 28 64 63.


Bij WERKERS kunnen klanten terecht voor de inzet van arbeidskrachten (uitzend-, seizoen- en studentenarbeid) of de uitvoering van aannemingsopdrachten in landschapsverzorging. Vanuit onze achtergrond zijn we dé referentie in de ruime land- en tuinbouwsector, met name door onze unieke bedrijfshulpverzekering arbeidsongeschiktheid. Voor de verdere uitbouw van onze werking zijn wij op zoek naar een m/v/x.

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Veel ervaring opdoen!

Pieter Van Looveren is al de vierde generatie op een familiaal melkveebedrijf in Wuustwezel. Hij is 23 jaar oud, intussen al bijna 5 jaar aan de slag als bedrijfsverzorger en daardoor al een schat aan ervaring rijker.

 

Bedrijfshulpverzekering

Stijn, 10 jaar bedrijfsverzorger

Stijn Turrekens uit Ursel is rundveespecialist en is gepassioneerd door de fokkerij. Hij is ook een vlotte kerel en een boeiend verteller. Stijn is 28 jaar en hij is nu al 10 jaar bij WERKERS aan de slag als bedrijfsverzorger in Oost- en West-Vlaanderen.

Bedrijfshulpverzekering

Zomertijd

Herinnering: De zomertijd begint dit weekend!​

 

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid

Vrolijk Paasfeest!

Namens het hele team willen we u een vrolijk Paasfeest wensen!

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

NIEUWE REGELING SEIZOENARBEID VANAF 1/7/2023

Sinds 01/07/2023 geldt een nieuwe regeling voor seizoenarbeid. 

 

Bedrijfshulpverzekering
Uitzendarbeid