Artikel

Persbericht: WERKERS in UITZENDEN bestaat 20 jaar: een uniek uitzendkantoor

PERSBERICHT - 27 november 2018

 

Het uitzendkantoor WERKERS in UITZENDEN wordt 20 jaar! Reeds 20 jaar levert ons uitzendkantoor met een specialisatie in land- en tuinbouw een professionele dienstverlening.  Om het 20-jarig bestaan van onze activiteiten binnen het uitzendwerk te vieren, houden we tijdens Agriflanders een verjaardagsontbijt op 11 januari 2019.

Het vinden van geschikte werkkrachten op het juiste moment binnen een onderneming is een heuse uitdaging. In een maatschappij waar de vraag om arbeidskrachten steeds nijpender wordt, is de expertise van WERKERS in UITZENDEN relevanter dan ooit. “Het bijzondere aan WERKERS is wellicht niet alleen onze specialisatie in de land- en tuinbouw maar vooral de unieke, persoonlijke aanpak waarmee we zowel klanten als uitzendkrachten op een correcte en professionele wijze bedienen”, stelt Ben Kusters, Directeur WERKERS.


Opgericht in 1998 door de VZW Agro|Bedrijfshulp en Boerenbond, heeft WERKERS in uitzenden vanaf zijn ontstaan de missie om arbeidspieken op te vangen in de land- en tuinbouwsector. 80% van het WERKERS’ clienteel situeert zich in de land- en tuinbouw en voedingssector, maar daarnaast is WERKERS ook een uitzendkantoor voor andere sectoren in  Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

 

MYWERKERS, dé selfservice voor het beheer van uitzendkrachten

20 jaar expertise, maar ook 20 jaar evolutie! De markt staat niet stil en daar spelen we bij WERKERS op in. Vandaag kunnen onze klanten met de applicatie MYWERKERS, de selfservice van onze beheerssystemen, zelf hun dossier rond uitzendwerk meebeheren. Dit geeft onze klanten én uitzendkrachten bijvoorbeeld de mogelijkheid om online contracten, facturen, prestaties ….te consulteren en beheren.

Via onze website leest u meer over onze online diensten.

 

Verjaardagsontbijt op 11 Januari 2019

Om het 20-jarig bestaan van onze activiteiten binnen het uitzendwerk te vieren, houden we tijdens de beurs Agriflanders een verjaardagsontbijt waarop u van harte uitgenodigd bent.

Tijdstip en locatie:  11/1/2019  van 9.30 tot 11.30 u te Flanders Expo te Gent.

Na een welkom door Georges Van Keerbergen (ondervoorzitter van Boerenbond) zullen Chris Botterman (hoofd sociale zaken van Boerenbond) en Paul Verschueren (FEDERGON, de federatie van HR dienstverleners) tijdens deze ontbijtsessie in gesprek gaan over de evolutie van de arbeidsmarkt en de positie van uitzendarbeid in de land- en tuinbouw.

Interesse? Inschrijven is niet meer mogelijk. Alle plaatsen voor dit evenement zijn ingenomen.

Vragen? Geef ons een seintje via social.media@werkers.be

Voor meer informatie: Veerle Adriaensen - 03 491 81 01

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

"Eén keer per jaar zetten wij de bloemetjes buiten"

Dat tuinbouwactiviteiten vaak worden gecombineerd, illustreert het bedrijf Coeck-Feremans uit Waarloos.

Uitzendarbeid

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Nieuwe talenten ontdekken via uitzendarbeid

De firma Agripom/Warnez is gespecialiseerd in het telen, wassen, uitlezen en verpakken van aardappelen, voornamelijk voor de horeca en grootdistributie met onder andere Carrefour, Delhaize en Lidl als voornaamste klanten.

HR Services
Uitzendarbeid

Zomertijd

Herinnering: De zomertijd begint dit weekend!​

 

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid

Nood aan jobstudenten tijdens de paasvakantie?

Nood aan extra werkkrachten?

Uitzendarbeid
Daar is de lente vrolijk paasfeest

Vrolijk Paasfeest!

Namens het hele team willen we u een vrolijk Paasfeest wensen!

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid