Artikel

Persbericht: WERKERS in UITZENDEN bestaat 20 jaar: een uniek uitzendkantoor

PERSBERICHT - 27 november 2018

 

Het uitzendkantoor WERKERS in UITZENDEN wordt 20 jaar! Reeds 20 jaar levert ons uitzendkantoor met een specialisatie in land- en tuinbouw een professionele dienstverlening.  Om het 20-jarig bestaan van onze activiteiten binnen het uitzendwerk te vieren, houden we tijdens Agriflanders een verjaardagsontbijt op 11 januari 2019.

Het vinden van geschikte werkkrachten op het juiste moment binnen een onderneming is een heuse uitdaging. In een maatschappij waar de vraag om arbeidskrachten steeds nijpender wordt, is de expertise van WERKERS in UITZENDEN relevanter dan ooit. “Het bijzondere aan WERKERS is wellicht niet alleen onze specialisatie in de land- en tuinbouw maar vooral de unieke, persoonlijke aanpak waarmee we zowel klanten als uitzendkrachten op een correcte en professionele wijze bedienen”, stelt Ben Kusters, Directeur WERKERS.


Opgericht in 1998 door de VZW Agro|Bedrijfshulp en Boerenbond, heeft WERKERS in uitzenden vanaf zijn ontstaan de missie om arbeidspieken op te vangen in de land- en tuinbouwsector. 80% van het WERKERS’ clienteel situeert zich in de land- en tuinbouw en voedingssector, maar daarnaast is WERKERS ook een uitzendkantoor voor andere sectoren in  Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

 

MYWERKERS, dé selfservice voor het beheer van uitzendkrachten

20 jaar expertise, maar ook 20 jaar evolutie! De markt staat niet stil en daar spelen we bij WERKERS op in. Vandaag kunnen onze klanten met de applicatie MYWERKERS, de selfservice van onze beheerssystemen, zelf hun dossier rond uitzendwerk meebeheren. Dit geeft onze klanten én uitzendkrachten bijvoorbeeld de mogelijkheid om online contracten, facturen, prestaties ….te consulteren en beheren.

Via onze website leest u meer over onze online diensten.

 

Verjaardagsontbijt op 11 Januari 2019

Om het 20-jarig bestaan van onze activiteiten binnen het uitzendwerk te vieren, houden we tijdens de beurs Agriflanders een verjaardagsontbijt waarop u van harte uitgenodigd bent.

Tijdstip en locatie:  11/1/2019  van 9.30 tot 11.30 u te Flanders Expo te Gent.

Na een welkom door Georges Van Keerbergen (ondervoorzitter van Boerenbond) zullen Chris Botterman (hoofd sociale zaken van Boerenbond) en Paul Verschueren (FEDERGON, de federatie van HR dienstverleners) tijdens deze ontbijtsessie in gesprek gaan over de evolutie van de arbeidsmarkt en de positie van uitzendarbeid in de land- en tuinbouw.

Interesse? Inschrijven is niet meer mogelijk. Alle plaatsen voor dit evenement zijn ingenomen.

Vragen? Geef ons een seintje via social.media@werkers.be

Voor meer informatie: Veerle Adriaensen - 03 491 81 01

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

Studentenarbeid anno 2019

STUDENTENARBEID

Uitzendarbeid

Nancy Peers werkt met flexibele uitzendkrachten

Tevreden klanten! Daar gaan wij voor. Al 20 jaar lang streven we daar naar én met succes.

Dat getuigde Nancy Peers van Fikona in een interview dat verscheen in Boer&Tuinder van 31 januari 2019.

Wij zijn dan ook fier om dit artikel met u te delen!

 

Uitzendarbeid

Maak kennis met OiRA Parken en Tuinen en verbeter de veiligheid en gezondheid van uw werknemers!

OiRA PARKEN EN TUINEN, dé tool voor de bedrijfsleider in de groensector die de veiligheid en gezondheid voor zijn werknemers wil verbeteren!

 

HR Services
Uitzendarbeid
verhuis kantoor Lochristi

Verhuis kantoor Lochristi

VERHUIS KANTOOR LOCHRISTI!

Wij tellen vol ongeduld af naar 5 november.

Het team van WERKERS in Lochristi verhuist dan naar een nieuw pand. De voorbereidingen zijn volop bezig.

Uitzendarbeid

AGENDA

Bezoek ons op JOBFIX MECHELEN!

De jobbeurs voor jongeren tussen 18 en 25 jaar jong. Zonder diploma en met zin in werk.

Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Wees paraat voor de flitsactie van de SIOD!

De Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (SIOD) heeft in haar Actieplan voor 2019 een aantal “flitsacties” aangekondigd door de sociale inspectiediensten. Die flitsacties hebben voornamelijk een informatief en preventief karakter.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid