Uitzendwerk

De land- en tuinbouwsector maakt volop gebruik van uitzendkrachten via de regeling seizoenarbeid. Het opvangen van vaak seizoensgebonden pieken valt onder het uitzendmotief 'tijdelijke vermeerdering van werk'.

Ook van de andere uitzendmotieven wordt in de sector hoe langer hoe meer gebruik gemaakt. Deze motieven zijn:

  • voorzien in de vervanging van een vaste werknemer;
  • zorgen voor de uitvoering van een uitzonderlijk werk;
  • instroom van werknemers voorzien.

Voor sommige bedrijven is het kunnen uitbesteden van de administratie die het tewerkstellen van personeel met zich meebrengt, een reden om te werken met WERKERS.
Voor andere bedrijven is het net de zoektocht naar (extra) personeel die hen er toe aanzet om met WERKERS in zee te gaan.

In alle gevallen rekenen ze op een betrouwbare, professionele partner die kan helpen in de zoektocht naar (tijdelijk) personeel en die bovendien de admnistratie aanzienlijk kan verlichten.

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

Moet ik me houden aan de nieuwe spelregels omtrent opeenvolgende dagcontracten?

Ja, iedereen dient zich hieraan te houden.

Op 1/10/2018 ging de nieuwe regeling rond de opeenvolgende dagcontracten in voege. Mogelijks werkt u met ons samen onder deze modaliteit. Neem dan even de tijd om de nieuwe bepalingen goed door te nemen.

Na lange onderhandelingen binnen de NAR werd er in juli 2018 een akkoord bereikt met de sociale partners o...

Veelgestelde vragen