Artikel

Erkenning Bosexploitant

Houtoogst

Vanaf heden is een officiële erkenning als bosexploitant verplicht voor zowel bedrijven als particulieren die meer dan 50m³ hout uit bossen van de Vlaamse overheid wensen te oogsten. Om deze erkenning te verkrijgen, is het noodzakelijk om voorafgaand een opleiding te doorlopen. Als erkend aannemer in de groene sectoren zullen we ons met WERKERS uiteraard in regel stellen met deze nieuwe wetgeving. Daartoe organiseren we in samenwerking met onze collega’s van Agrobeheercentrum Eco² in de loop van het najaar het volledige opleidingstraject via Inverde vzw. Graag willen wij deze opleiding openstellen voor alle geïnteresseerden binnen onze organisatie: klanten, leden, vennoten van onze aannemingscoöperatie, …

De theoretische sessies vinden plaats in het hoofdgebouw van Boerenbond te Leuven (Diestsevest 40) evenals in Liedekerke. De praktijklessen kunnen vervolgens bij voldoende vraag per provincie georganiseerd worden. Voor het theoretisch gedeelte bedraagt de kostprijs 85 EUR excl. BTW per persoon en per dag. Hierbij zijn het nodige lesmateriaal en middaglunch inbegrepen.

Meer info en inschrijven kan via e-mail (aanneming@werkers.be) of per telefoon (016 28 64 65). Aarzel niet want het totaal aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen!

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

Boeren houden Brussels Airport sneeuw- en ijsvrij

Regioconsulent Tom Govaerts van WERKERS schreef een leuke reportage voor het online tijdsschift Hectares. LEES HIER HET ARTIKEL OVER DE WINTERDIENST.

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Het winterteam van WERKERS

Wanneer tijdens de wintermaanden sneeuw en ijzel het land dreigen lam te leggen, dan komt het winterteam van WERKERS in actie. Onze coördinatoren houden de lokale weersverwachtingen in heel Vlaanderen nauwgezet in het oog en roepen de uitvoerders op wanneer nodig.

AGENDA!!

Kom langs op onze stand tijdens de AGRIDAGEN en geniet van een aperitief

 

Wil je weten hoe het is om in de agrarische sector te werken of ben je benieuwd welke evoluties zich allemaal aandienen binnen de agrarische sector?

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Corona maatregelen?

Wat zijn de huidige Corona maatregelen?

 

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
COVID-19: Zorg voor een veilige werkomgeving

Corona COVID-19: Zorg voor een veilige werkomgeving

Volg de veiligheidsaanbevelingen goed op om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan!

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid