Artikel

Erkenning Bosexploitant

Houtoogst

Vanaf heden is een officiële erkenning als bosexploitant verplicht voor zowel bedrijven als particulieren die meer dan 50m³ hout uit bossen van de Vlaamse overheid wensen te oogsten. Om deze erkenning te verkrijgen, is het noodzakelijk om voorafgaand een opleiding te doorlopen. Als erkend aannemer in de groene sectoren zullen we ons met WERKERS uiteraard in regel stellen met deze nieuwe wetgeving. Daartoe organiseren we in samenwerking met onze collega’s van Agrobeheercentrum Eco² in de loop van het najaar het volledige opleidingstraject via Inverde vzw. Graag willen wij deze opleiding openstellen voor alle geïnteresseerden binnen onze organisatie: klanten, leden, vennoten van onze aannemingscoöperatie, …

De theoretische sessies vinden plaats in het hoofdgebouw van Boerenbond te Leuven (Diestsevest 40) evenals in Liedekerke. De praktijklessen kunnen vervolgens bij voldoende vraag per provincie georganiseerd worden. Voor het theoretisch gedeelte bedraagt de kostprijs 85 EUR excl. BTW per persoon en per dag. Hierbij zijn het nodige lesmateriaal en middaglunch inbegrepen.

Meer info en inschrijven kan via e-mail (aanneming@werkers.be) of per telefoon (016 28 64 65). Aarzel niet want het totaal aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen!

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

Het winterteam van WERKERS

Wanneer tijdens de wintermaanden sneeuw en ijzel het land dreigen lam te leggen, dan komt het winterteam van WERKERS in actie. Onze coördinatoren houden de lokale weersverwachtingen in heel Vlaanderen nauwgezet in het oog en roepen de uitvoerders op wanneer nodig.
Aannemingswerk

Bomen knippen met Luc Goyens

In Houthalen worden oude bomen gerooid met behulp van de 'bomenknipper’van WERKERS: een machine die bomen in hun geheel kan vastnemen, afknippen en voorzichtig neerleggen. Het hout wordt verhakseld tot snippers die dienen voor verwarming of als mulchlaag. Landbouwers zoals Luc Goyens voeren de werken uit. Een win-win voor alle betrokkenen!
Aannemingswerk

Wegen in Izegem ijs- en sneeuwvrij dankzij WERKERS

Landbouwers uit de eigen stad staan een hele winter paraat. Een zorg minder voor het stadsbestuur en een mooie bijverdienste voor de lokale boeren. Stadsarchitecte Els Manhave en diensthoofd stedelijke werkplaatsen Nic Verhelst getuigen.
Aannemingswerk
Stadsarchitecte Els Manhave en diensthoofd stedelijke werkplaatsen Nic Verhelst

WERKERS zoekt werkers !

In het kader van de uitbreiding van onze activiteit zijn we op zoek naar nieuwe collega’s m/v/x in vast dienstverband!

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
foto

Versterk ons team als Coördinator Aannemingswerk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand die in aanmerking komt om ons team kan versterken?

Dan is dit jouw kans! We gaan over tot de aanwerving van een Coördinator Aannemingswerk voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

Aannemingswerk

Bezoek ons dit weekend op AGRO-EXPO 2018!

Breng ons een bezoek op onze stand op Agro-Expo op 27-28-29 januari 2018!

Agro-Expo is de 2-jaarlijkse vakbeurs voor:

Aannemingswerk
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid