Artikel

En de winnaars zijn ... Jan en Leen uit Oostmalle!

Als jongste van het gezin neemt Anne met veel plezier de prijs in ontvangst.

Soms kan het al eens meezitten in het leven, een gevoel dat het gezin van Jan en Leen Van Den Heuvel - Stoffelen uit Oostmalle zeker niet vreemd zal zijn. Op 17 februari brachten ze samen een bezoek aan de Agridagen in Ravels. Als trouwe leden van de bedrijfshulp wisten ze daar al snel de weg te vinden naar het huis van vertrouwen: de enige echte stand van WERKERS. Met een deelname aan onze wedstrijd waagden ze hun kans en zie, 3 maanden later werd op een zonnige lenteavond een pakje geleverd op de Meelhovenseheide: een echte Samsung Galaxy tablet!

Het vleesveebedrijf van Jan en Leen mag gezien worden, dat is wel het minste dat je kan zeggen. Verspreid over 2 grote stallen is er in totaal plaats voor zo'n 850 kalveren en een 100 tal runderen. De kalveren zijn voornamelijk voor de industriële verwerking. De runderen - van het ras blonde d'Aquitaine - vormen de belangrijkste basis voor de eigen hoeveslagerij van de Meelhovenseheide, de klinkende naam van Jan en Leen hun bedrijf. Voor wie in de ruime omgeving van Oostmalle woont is deze laatste een echte aanrader. Alle informatie over vleespaketten van recht bij de boer is te vinden op hun website www.meelhovenseheide.be. Je kan er ook online bestellen.

Wij wensen Jan en Leen alvast veel succes en natuurlijk ook heel veel plezier met de tablet! Al hebben we het vermoeden dat de prijs vooral in handen zal zijn van de jeugd ten huize van de familie Van Den Heuvel. Het is hen meer dan gegund! :-)

 

 

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

Veel ervaring opdoen!

Pieter Van Looveren is al de vierde generatie op een familiaal melkveebedrijf in Wuustwezel. Hij is 23 jaar oud, intussen al bijna 5 jaar aan de slag als bedrijfsverzorger en daardoor al een schat aan ervaring rijker.

 

Bedrijfshulpverzekering

Stijn, 10 jaar bedrijfsverzorger

Stijn Turrekens uit Ursel is rundveespecialist en is gepassioneerd door de fokkerij. Hij is ook een vlotte kerel en een boeiend verteller. Stijn is 28 jaar en hij is nu al 10 jaar bij WERKERS aan de slag als bedrijfsverzorger in Oost- en West-Vlaanderen.

Bedrijfshulpverzekering

Bijleren van onze melkers

Raf en Anne De keersmaecker - De Donder doen al jaren een beroep op WERKERS om hun honderd koeien elke dag te melken. Dat is het werk van Brecht, Karel en Jan. Opmerkelijk is de goede band die Raf en Anne met hun ‘werkers’ hebben. “Ze komen hier graag en wij zien ze graag komen.”
Bedrijfshulpverzekering

Lonen groene sectoren

De indexering in de groene sectoren (pc 144-145) bedraagt 1,79%. Met ingang van 01 januari 2018 zullen dus zowel de baremalonen als de actuele lonen stijgen met 1,79%.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid

Word BV bij WERKERS!

Niet alleen voor onze regionale kantoren zijn we op zoek naar versterking. Ook voor ons team van bedrijfsverzorgers - onze BV's - zoeken we minstens 4 nieuwe mensen.

Je vindt de vacatures hieronder:

Bedrijfshulpverzekering

Protocolakkord groene sectoren 2017-2018

Ten gevolge van het protocol akkoord 2017-2018 is het volgende afgesproken binnen pc 144 -145: 
    Bedrijfshulpverzekering
    Diensten voor land- en tuinbouw
    HR Services
    Uitzendarbeid