Artikel

En de winnaars zijn ... Jan en Leen uit Oostmalle!

Als jongste van het gezin neemt Anne met veel plezier de prijs in ontvangst.

Soms kan het al eens meezitten in het leven, een gevoel dat het gezin van Jan en Leen Van Den Heuvel - Stoffelen uit Oostmalle zeker niet vreemd zal zijn. Op 17 februari brachten ze samen een bezoek aan de Agridagen in Ravels. Als trouwe leden van de bedrijfshulp wisten ze daar al snel de weg te vinden naar het huis van vertrouwen: de enige echte stand van WERKERS. Met een deelname aan onze wedstrijd waagden ze hun kans en zie, 3 maanden later werd op een zonnige lenteavond een pakje geleverd op de Meelhovenseheide: een echte Samsung Galaxy tablet!

Het vleesveebedrijf van Jan en Leen mag gezien worden, dat is wel het minste dat je kan zeggen. Verspreid over 2 grote stallen is er in totaal plaats voor zo'n 850 kalveren en een 100 tal runderen. De kalveren zijn voornamelijk voor de industriële verwerking. De runderen - van het ras blonde d'Aquitaine - vormen de belangrijkste basis voor de eigen hoeveslagerij van de Meelhovenseheide, de klinkende naam van Jan en Leen hun bedrijf. Voor wie in de ruime omgeving van Oostmalle woont is deze laatste een echte aanrader. Alle informatie over vleespaketten van recht bij de boer is te vinden op hun website www.meelhovenseheide.be. Je kan er ook online bestellen.

Wij wensen Jan en Leen alvast veel succes en natuurlijk ook heel veel plezier met de tablet! Al hebben we het vermoeden dat de prijs vooral in handen zal zijn van de jeugd ten huize van de familie Van Den Heuvel. Het is hen meer dan gegund! :-)

 

 

 

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina

Veel ervaring opdoen!

Pieter Van Looveren is al de vierde generatie op een familiaal melkveebedrijf in Wuustwezel. Hij is 23 jaar oud, intussen al bijna 5 jaar aan de slag als bedrijfsverzorger en daardoor al een schat aan ervaring rijker.

 

Bedrijfshulpverzekering

Stijn, 10 jaar bedrijfsverzorger

Stijn Turrekens uit Ursel is rundveespecialist en is gepassioneerd door de fokkerij. Hij is ook een vlotte kerel en een boeiend verteller. Stijn is 28 jaar en hij is nu al 10 jaar bij WERKERS aan de slag als bedrijfsverzorger in Oost- en West-Vlaanderen.

Bedrijfshulpverzekering

Bijleren van onze melkers

Raf en Anne De keersmaecker - De Donder doen al jaren een beroep op WERKERS om hun honderd koeien elke dag te melken. Dat is het werk van Brecht, Karel en Jan. Opmerkelijk is de goede band die Raf en Anne met hun ‘werkers’ hebben. “Ze komen hier graag en wij zien ze graag komen.”
Bedrijfshulpverzekering

Wees paraat voor de flitsactie van de SIOD!

De Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (SIOD) heeft in haar Actieplan voor 2019 een aantal “flitsacties” aangekondigd door de sociale inspectiediensten. Die flitsacties hebben voornamelijk een informatief en preventief karakter.

Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid

WERKERS zoekt werkers !

In het kader van de uitbreiding van onze activiteit zijn we op zoek naar nieuwe collega’s m/v/x in vast dienstverband!

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw

Doorlopende vacature: LANDBOUWHELPER

WERKERS is steeds op zoek naar nieuw (landbouw)-talent!! Ben jij kandidaat? Lees dan zeker verder!

 

DOORLOPENDE VACATURE:

LANDBOUWHELPER MELKVEE- EN VARKENSHOUDERIJ
provincies Oost- & West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg


Functie:

Bedrijfshulpverzekering