Winterwerkers

WERKERS is dé specialist in winterdiensten.

Bedrijven en overheden kunnen beroep doen op WERKERS voor het uitvoeren van gladheidsbestrijding (zout strooien en sneeuwruimen). Zowel op wegen & fietspaden, als parkings en bedrijventerreinen heeft WERKERS de afgelopen 20 jaar ruime expertise opgebouwd om alle weersomstandigheden de baas te kunnen.

EEN UNIEKE WERKWIJZE

WINTERWERKERS heeft een unieke werkwijze: alle werken worden uitgevoerd door ons netwerk van vennoten: ruim 1000 zelfstandige land- en tuinbouwers verspreid over heel België. Zij voeren de opdrachten uit met kennis van zaken én grote motivatie en trots.

De coördinatie berust bij een team van coördinatoren in Leuven. Zij staan 24/7 paraat en volgen de weersverwachtingen op de voet. Zodra ergens actie vereist is, brengen zij de uitvoerders in kwestie op de hoogte. Door onze gedetailleerde voorbereiding zijn op dat moment alle procedures reeds maanden gekend en ingestudeerd. Dat garandeert u als klant een vlekkeloze uitvoering.

Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Dan kan dat ook. WERKERS stelt zich flexibel op en bekijkt samen met u, wat voor u de beste aanpak is om samen tot het beste reslutaat te komen.

Het resultaat mag dan ook gezien worden. Wanneer op sneeuwdagen anderen nog vruchteloos op zoek gaan naar hulp, kunnen klanten van WINTERWERKERS meestal ongehinderd overgaan tot de orde van de dag.

 

Ontdek wat Winterwerkers voor u kan betekenen.

aanneming@werkers.be

016 28 64 65

of download hier onze brochure

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina