Nu ook voor tuinaannemers

Naast de land- en tuinbouwbedrijven die wij al gedurende decennia bijstaan, richten wij ons nu naar de tuinaannemers. Veel van deze ondernemingen worden kwetsbaar op een ogenblik dat zij één of twee werknemers aan het werk hebben. Wanneer dan één van de werknemers ziek valt, dreigt al vlug een enorme vertraging in de planning en bij de oplevering van projecten. Ook aan de tuinaannemers bieden wij nu de kans om medewerkers bij ons te verzekeren.

Dat kan eenvoudig door het voorziene lidgeld te betalen en maximum 3 mensen als verzekerde op te geven. Deze mensen zijn ofwel zelfstandige ofwel werknemers in uw bedrijf. Wanneer een van de verzekerden arbeidsongeschikt is of een weekje vakantie heeft, sturen wij meteen een vervanger die van aanpakken weet.

Onze consulent maakt graag even tijd voor u om onze bedrijfshulpverzekering grondiger toe te lichten of uw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina