Hagendorser

Hagendorser WERKERS in aanneming
Hagendorser WERKERS in aanneming
Hagendorser WERKERS in aanneming
Hagendorser WERKERS in aanneming

Je haag geschoren in drie stappen

 

STAP 1  Je neemt contact op met WERKERS in aanneming via 016 28 64 65, per mail aan hagendorser@werkers.be of via dit formulier. Vergeet vooral je contactgegevens niet in te vullen!

STAP 2  Je ontvangt een blanco overeenkomst die je ondertekent en terug bezorgt aan WERKERS. Wij geven daarna de opdracht door aan het haagscheerteam. Zij maken met jou een afspraak en op het afgesproken moment komt de hagendorser langs voor het scheren van de haag.

STAP 3  Na de uitvoering ontvang je jouw factuur.

 

TARIEVEN

Voor het inschakelen van de hagendorser betaal je steeds een AANRIJVERGOEDING van 30,00 EUR

Daarbij komt een VARIABEL BEDRAG, afhankelijk van de lengte en hoogte van de haag:

  • Hagen tot 1,80 m hoog: 0,45 EUR / m
  • Hagen tussen de 1.80 m en 2.40 m hoog: 0,56 EUR / m
  • Hagen tussen de 2.40 m en 3.00 m hoog: 0,70 EUR / m
  • Hagen hoger dan 3.00 m: 79 EUR / uur

Al deze prijzen zijn exclusief 21% BTW en zijn geldig tot 31 december 2022

 

VOOR WIE?

Iedereen in de provincie Vlaams-Brabant en Limburg kan een beroep doen op de hagendorser. De haag moet wel aan de onderstaande voorwaarden voldoen:

  • De haag is gelegen in landelijk gebied, tuinhagen komen dus niet in aanmerking
  • De haag is minstens 50 meter lang
  • Er mogen zich geen loshangende prikkeldraden of palen buiten het profiel van de haag bevinden
  • De haag werd maximum 2 jaar geleden geschoren

 

OVER DE HAGENDORSER

De hagendorser heeft een 6 meter lange arm, die uitgerust is met een heggeslagmaaier. De combinatie snijden, mulchen en in de haag blazen, zorgt ervoor dat er haast geen snoeiafval is. Onze hagendorser versnippert het bekomen snoeisel tot een bijzonder fijne fractie, die in één beweging terug in de haag wordt geblazen. Als de haag regelmatig onderhouden wordt, moet er vrijwel geen snoeisel opgeruimd worden. De hagendorser kan drie zijden van de haag snoeien. De moeilijk bereikbare hoeken worden mits meerprijs handmatig geschoren.

We zorgen ook voor het jaarlijks onderhoud van fruithagen, waarbij we bijzondere aandacht hebben voor het voorkomen van perenvuur. Voor en na elke scheerbeurt worden onze machines grondig ontsmet.

Ook interesse? Download hier onze brochure , aarzel niet en neem contact op via 016 28 64 65 of hagendorser@werkers.be . We zijn u graag van dienst!

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina