Hagendorser

Hagendorser WERKERS in aanneming
Hagendorser WERKERS in aanneming
Hagendorser WERKERS in aanneming
Hagendorser WERKERS in aanneming

WERKERS heeft een ruime expertise in het scheren van landelijke hagen in de provincie Limburg. Daar komt bij dat we sinds kort ons werkgebied ook uitbreiden naar de provincie Vlaams-Brabant.

Sinds de aankoop van onze eerste Hagendorser in 2009 werden door onze vennoten al ettelijke honderden kilometers haag geschoren. De aankoop van deze gespecialiseerde machine kwam tot stand in het kader van een Leaderproject met als partners de Provincie Limburg, het Regionaal landschap Haspengouw en Voeren, de Nationale Boomgaardenstichting en Boerenbond

Voor wie?

Het moet gaan om een haag van minstens 50 meter lang in landelijk gebied gelegen in Vlaams-Brabant of in Limburg. Er mogen zich geen draden of palen buiten het profiel van de haag bevinden. Voor hakhoutbeheer is onze machine niet geschikt.


Onze klanten zijn voornamelijk gemeenten en privé eigenaars. Door onze manier van werken zorgen wij ervoor dat er haast geen snoeiafval is. Onze hagendorser versnippert het bekomen snoeisel tot een bijzonder fijne fractie die in één beweging terug in de haag wordt geblazen.
We zorgen ook voor het jaarlijks onderhoud van fruithagen waarbij we bijzondere aandacht hebben voor het voorkomen van perenvuur. Voor en na elke scheerbeurt worden onze machines grondig ontsmet.

Ook interesse? Download hier onze brochure en aarzel niet en neem contact op via 016 28 64 64 of aanneming@werkers.be . We zijn u graag van dienst!

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Deel deze pagina