Aannemingswerk

Reeds 20 jaar zijn we met WERKERS actief als erkend aannemingsbedrijf. Vanuit onze achtergrond staan we sterk in natuur- en landschapswerk zoals maaien en inzaaien van terreinen en bermen of houtkantenbeheer. Tegelijk bouwden we doorheen de jaren een steeds grotere expertise op in beheer- en onderhoudswerken op openbaar domein: reinigen van verharde terreinen en wegen, organisatie en uitvoering van winterdiensten (zout strooien en sneeuw ruimen) om maar enkele zaken te noemen. Ook recente evoluties als mechanische onkruidbestrijding zijn bij ons in volle ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ons als aannemingsbedrijf vooral uniek maakt is onze werkwijze als coöperatie. Alle aannemingsopdrachten die aan WERKERS gegund worden, worden immers uitgevoerd worden door onze vennoten, een netwerk van ruim 1000 zelfstandige land- en tuinbouwers verspreid over heel België. Dit heeft een heel aantal voordelen.

  • Werk wordt uitgevoerd door ervaren en gemotiveerde landbouwers met kennis van zaken èn lokale binding, want ze wonen bijna altijd in de directe omgeving.
  • Buurtbewoners en omwonenden kennen niet zelden de uitvoerders waardoor het draagvlak voor werken, bijvoorbeeld in de natuur of op openbaar terrein, aanzienlijk vergroot.
  • De opdrachten via WERKERS zijn een steun voor lokale agrarische ondernemers. Ze stellen haar/hem in staat de eigen werkzaamheden uit te breiden en het eigen machinepark beter te valoriseren.  Zo stimuleren we bijkomende lokale investeringen.
  • Onze coördinatoren verzorgen de coördinatie van alle werkzaamheden en fungeren voor u als opdrachtgever als uniek aanspreekpunt. Zo bent u altijd zeker van een snelle en persoonlijke service. Wij zorgen voor de nodige administratie binnen het gegeven legaal kader.

Download hier de brochure!

Zelf zelfstandige en geprikkeld door het aanbod om via WERKERS aannemingsopdrachten uit te voeren? Of ken je iemand met interesse?

Klik dan zeker op onderstaande link en verneem alles over onze unieke vennotenwerking: dè manier voor zelfstandigen uit de brede groene sectoren om een bijkomend inkomen te verwerven.

Zelfstandigen

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Meer opties binnen ons aanbod

Winterwerkers

WERKERS is dé specialist in winterdiensten.

Bedrijven en overheden kunnen beroep doen op WERKERS voor het uitvoeren van gladheidsbestrijding (zout strooien en sneeuwruimen). Zowel op wegen & fietspaden, als parkings en bedrijventerreinen heeft WERKERS de afgelopen 20 jaar ruime expertise opgebouwd om alle weersomstandigheden de baas te kunnen.

Hagendorser

WERKERS heeft een ruime expertise in het scheren van landelijke hagen in de provincie Limburg en Vlaams-Brabant. Sinds de aankoop van onze eerste Hagendorser in 2009 werden door onze vennoten al ettelijke honderden kilometers haag geschoren. De aankoop van deze gespecialiseerde machine kwam tot stand in het kader van een Leaderproject met als partners de Provincie Limburg, het Regionaal landschap Haspengouw en Voeren, de Nationale Boomgaardenstichting en Boerenbond. 

Onderhoud houtkanten

Op diverse locaties en voor verschillende opdrachtgevers onderhoudt WERKERS de houtkanten.

Van belang te weten is dat hierbij wordt gewerkt op basis van een meerjarig beheerplan.
Dergelijk beheerplan vermijdt achterstallig onderhoud, voorziet nieuwe aanplanting, beschermt waardevolle elementen en bomen, zorgt ervoor dat toegelaten verkeer geen hinder ondervindt.

Beheerwerken

WERKERS voert tal van werken uit in het agrarisch gebied. Al deze werken houden verband met landschapsonderhoud, landschapsbouw en agrarisch natuurbeheer.

Behalve het scheren van hagen en het onderhoud van houtkanten kan je bij ons onder andere terecht voor:

Boeren houden Brussels Airport sneeuw- en ijsvrij

Regioconsulent Tom Govaerts van WERKERS schreef een leuke reportage voor het online tijdsschift Hectares. LEES HIER HET ARTIKEL OVER DE WINTERDIENST.

Aannemingswerk

WERKERS VAN DE TOEKOMST?

Hoe ziet de ideale arbeidskracht er in de toekomst uit? Dat is de vraag die WERKERS zich anno 2020 bezig houdt.

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
HR Services
Uitzendarbeid
WERKERS VAN DE TOEKOMST

Het winterteam van WERKERS

Wanneer tijdens de wintermaanden sneeuw en ijzel het land dreigen lam te leggen, dan komt het winterteam van WERKERS in actie. Onze coördinatoren houden de lokale weersverwachtingen in heel Vlaanderen nauwgezet in het oog en roepen de uitvoerders op wanneer nodig.
Aannemingswerk
HR Consultant

WERKEN BIJ WERKERS?

WERKERS staat niet stil!

 

Voor onze afdeling WERKERS in uitzenden zijn we op zoek naar 2 HR consultants om ons kantoor in  Lier te versterken.

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
HR Services
Uitzendarbeid
COVID-19: Zorg voor een veilige werkomgeving

Corona COVID-19: Zorg voor een veilige werkomgeving

Volg de veiligheidsaanbevelingen goed op om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan!

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
Uitzendarbeid

WERKERS zoekt werkers !

In het kader van de uitbreiding van onze activiteit zijn we op zoek naar nieuwe collega’s m/v/x in vast dienstverband!

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw