Aannemingswerk

Reeds 15 jaar zijn we met WERKERS actief als erkend aannemingsbedrijf. Vanuit onze achtergrond staan we sterk in natuur- en landschapswerk zoals maaien en inzaaien van terreinen en bermen of houtkantenbeheer. Tegelijk bouwden we doorheen de jaren een steeds grotere expertise op in beheer- en onderhoudswerken op openbaar domein: reinigen van verharde terreinen en wegen, organisatie en uitvoering van winterdiensten (zout strooien en sneeuw ruimen) om maar enkele zaken te noemen. Ook recente evoluties als mechanische onkruidbestrijding zijn bij ons in volle ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ons als aannemingsbedrijf vooral uniek maakt is onze werkwijze als coöperatie. Alle aannemingsopdrachten die aan WERKERS gegund worden, worden immers uitgevoerd worden door onze vennoten, een netwerk van zo’n 900 zelfstandige land- en tuinbouwers verspreid over heel Vlaanderen. Dit heeft een heel aantal voordelen.

  • Werk wordt uitgevoerd door ervaren en gemotiveerde landbouwers met kennis van zaken èn lokale binding, want ze wonen bijna altijd in de directe omgeving.
  • Buurtbewoners en omwonenden kennen niet zelden de uitvoerders waardoor het draagvlak voor werken, bijvoorbeeld in de natuur of op openbaar terrein, aanzienlijk vergroot.
  • De opdrachten via WERKERS zijn een steun voor lokale agrarische ondernemers. Ze stellen haar/hem in staat de eigen werkzaamheden uit te breiden en het eigen machinepark beter te valoriseren.  Zo stimuleren we bijkomende lokale investeringen.
  • Onze consulenten verzorgen de coördinatie van alle werkzaamheden en fungeren voor u als opdrachtgever als uniek aanspreekpunt. Zo ben u altijd zeker van een snelle en persoonlijke service. Wij zorgen voor de nodige administratie binnen het gegeven legaal kader.

Download hier de brochure!

Zelf zelfstandige en geprikkeld door het aanbod om via WERKERS aannemingsopdrachten uit te voeren? Of ken je iemand met interesse?

Klik dan zeker op onderstaande link en verneem alles over onze unieke vennotenwerking: dè manier voor zelfstandigen uit de brede groene sectoren om een bijkomend inkomen te verwerven.

Zelfstandigen

Contacteer ons

Ben je zelf op zoek naar werk, of ben je op zoek naar werkers? Vul dan snel dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact me je op.

Meer opties binnen ons aanbod

Gladheidsbestrijding

Bedrijven en overheden zijn bij WERKERS aan het goede adres!
Eén telefoontje volstaat om zelfs een groot aantal vennoten en in heel Vlaanderen, in één keer op te roepen voor de uitvoering van een opdracht.

Niet voor niets hebben wij ruim 50 klanten waarvoor wij met ca. 120 vennoten gladheid op parkings, wegen, fietspaden, bedrijfsterreinen, bestrijden.

Onze klanten zijn:

Hagen scheren

WERKERS heeft een ruime expertise in het scheren van landelijke hagen in de provincie Limburg. Sinds de aankoop van onze Hagendorser in 2009 werden door onze vennoten al ettelijke honderden kilometers haag geschoren. De aankoop van deze gespecialiseerde machine kwam tot stand in het kader van een Leaderproject met als partners de Provincie Limburg, het Regionaal landschap Haspengouw en Voeren, de Nationale Boomgaardenstichting en Boerenbond. 

Onderhoud houtkanten

Op diverse locaties en voor verschillende opdrachtgevers onderhoudt WERKERS de houtkanten.

Van belang te weten is dat hierbij wordt gewerkt op basis van een meerjarig beheerplan.
Dergelijk beheerplan vermijdt achterstallig onderhoud, voorziet nieuwe aanplanting, beschermt waardevolle elementen en bomen, zorgt ervoor dat toegelaten verkeer geen hinder ondervindt.

Beheerwerken

WERKERS voert tal van werken uit in het agrarisch gebied. Al deze werken houden verband met landschapsonderhoud, landschapsbouw en agrarisch natuurbeheer.

Behalve het scheren van hagen en het onderhoud van houtkanten kan je bij ons onder andere terecht voor:

Het winterteam van WERKERS

Wanneer tijdens de wintermaanden sneeuw en ijzel het land dreigen lam te leggen, dan komt het winterteam van WERKERS in actie. Onze coördinatoren houden de lokale weersverwachtingen in heel Vlaanderen nauwgezet in het oog en roepen de uitvoerders op wanneer nodig.
Aannemingswerk

Bomen knippen met Luc Goyens

In Houthalen worden oude bomen gerooid met behulp van de 'bomenknipper’van WERKERS: een machine die bomen in hun geheel kan vastnemen, afknippen en voorzichtig neerleggen. Het hout wordt verhakseld tot snippers die dienen voor verwarming of als mulchlaag. Landbouwers zoals Luc Goyens voeren de werken uit. Een win-win voor alle betrokkenen!
Aannemingswerk

Wegen in Izegem ijs- en sneeuwvrij dankzij WERKERS

Landbouwers uit de eigen stad staan een hele winter paraat. Een zorg minder voor het stadsbestuur en een mooie bijverdienste voor de lokale boeren. Stadsarchitecte Els Manhave en diensthoofd stedelijke werkplaatsen Nic Verhelst getuigen.
Aannemingswerk
Stadsarchitecte Els Manhave en diensthoofd stedelijke werkplaatsen Nic Verhelst

WERKERS zoekt werkers !

In het kader van de uitbreiding van onze activiteit zijn we op zoek naar nieuwe collega’s m/v/x in vast dienstverband!

Aannemingswerk
Bedrijfshulpverzekering
Diensten voor land- en tuinbouw
foto

Versterk ons team als Coördinator Aannemingswerk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ken je iemand die in aanmerking komt om ons team kan versterken?

Dan is dit jouw kans! We gaan over tot de aanwerving van een Coördinator Aannemingswerk voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen.

Aannemingswerk
Houtoogst

Erkenning Bosexploitant

Vanaf heden is een officiële erkenning als bosexploitant verplicht voor zowel bedrijven als particulieren die meer dan 50m³ hout uit bossen van de Vlaamse overheid wensen te oogsten. Om deze erkenning te verkrijgen, is het noodzakelijk om voorafgaand een opleiding te doorlopen.

Aannemingswerk
Diensten voor land- en tuinbouw